top of page
LCN Plasma
veitsetön kasvojen-
kohotus

Plasma on tämän hetken kuumin hoitouutuus. Sen avulla pystytään kutistamaan ja kiintettämään ihoa ilman, että hoitopää edes koskettaa ihoa. Menetelmä perustuu fysiikan neljänteen olomuotoon, plasmaan, ja sen kykyyn muodostaa höyrystä ja energiasta pieni salama.


Hoito tehdään pintapuudutuksella, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.
Plasmasalama tekee iholle pienen höyrystymispisteen ja kutistaa ihoa välittömästi. Hoitokohtaan muodostuu pieni vaalea rupi 3-7 päiväksi. Koko ruven parantumisiprosessin ajan on erittäin tärkeää pitää iho täysin kuivana eikä hoidetulle alueelle pidä käyttää hoitovoidetta tai meikkiä.


Ihon kiinteytymisen näet heti ja lopullinen hoitotulos on nähtävissä 3 kk:n kuluttua. Lopputuloksen pysyminen on yksilöllistä, mutta kokemustemme mukaan se on noin 2 vuotta. Hoito voidaan uusia aikaisintaan 8-12 viikon kuluttua edellisestä hoitokerrasta. Hoidon tekemiseen varataan aikaa noin tunti, josta itse tekeminen kestää 10-15 min. Iho punoittaa ja on turvonnut heti tekemisen jälkeen. Turvotus on voimakkainta seuraavana päivänä ja sen kokonaiskesto kuten rupien paranemisaika on yksilöllistä. 

Kohteesta riippuen 220-450€

Plasma.jpg
facebook_1554287049485.jpg
bottom of page